Beat, fără permis, a fugit de la locul accidentului

0
415

În ziua de 28 iunie a.c., ora 06.40, pe D.J. 507, în afara municipiului Giurgiu, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 56 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea evenimentului rutier tânărul a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind depistat la scurt timp de polițiști pe raza municipiului Giurgiu.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul Drager, rezultatatele fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 27 de ani și 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt conducător.

Tânărul în cauză a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat faptul că tânărul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 iunie a.c., tânărul în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, iar în ziua de 30 iunie, în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile pentru comiterea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.