„La magazinul Peny de la Autogară poți fi bătut, înjurat cu toată familia, fugărit și îmbrâncit printre rafturi de un cetățean băut, fără ca agenții de pază deși chemați în ajutor să tresară fiind preocupați să țina în mână așazisele termometre. Șeful de magazin era peobabil ascuns prin vreun cotlon, iar băieții vânjosi și veseli erau preocupați de ordinea morcovilor în raft. În rest, poți muri din pumni, poți fi bălăcărit, clientul bătăuș este al lor, nu poate fi dat afară,o femeie singură care doar cere ajutor nu contează!”
Astfel sună postarea de pe facebook a unei giurgiuvence, care a găsit de cuviință să împărtășească cele pățite cu doar câteva zile în urmă în supermarketul amintit. Nu se cunoaște, însă, motivul care a dus la ieșirea nervoasă a clientului acuzat de violențe printre rafturile magazinului.
„Am fost înjurată temeinic de cetățeanul turmentat, conducător auto GR15FLM, o furgonetă inscripționată cu unelte agricole…Paza se uita, o singură doamnă l-a avertizat să nu mă mai insulte. L-am revăzut peste 10 minute, întâmplător, când urca la volanul mașinii și i-am luat numărul”, mai declara giurgiuveanca agresată în interiorul magazinului.
Tot scandalul ar fi pornit, conform declarațiilor victimei, de la faptul că aceasta s-ar fi aplecat să ia un produs de pe un raft, moment în care ar fi atins căruciorul scandalagiului. De aici până la îmbrânceli, înjurături și împingeri nu a mai fost decât un pas.
Conform datelor furnizate de reprezentanții Poliției giurgiuvene, nu a fost făcută nicio sesizare cu privire la faptele semnalate.

(Jurnal)

N. R. Toate declarațiile și afirmațiile aparțin cititoarei noastre, care ne-a semnalat cazul.