Dacă ai avut nefericita inspirație să alegi să-ți faci cumpărăturile la unul dintre cele mai scumpe marketuri din centrul Municipiului, poți fi beneficiarul  unei la fel de nefericite surprize…

Așa se face că duminică, 27 decembrie, în jurul orei 14.00, un cetățean ne povestea cum după ce a stat minute bune la coadă și și-a urcat marfa pe bandă, încercând să plătească cu cardul a avut surpriza să i se spună că la acea casă se plătește doar cu bani cash!?

Deși acest lucru nu era precizat prin vreun afiș, sau măcar anunțat din când în când prin intermediul salariaților instituției. Așa că omul a fost nevoit să mai stea o dată la coadă la o altă casă unde se putea plăti cu cardul. O adevărată bătaie de joc, pe timpul și nervii consumatorilor. Dar poate asta este politica magazinului în preajma sărbătorilor de iarnă, de a testa anduranța consumatorilor la lipsa de organizare și de bun simț al administrației magazinului.  

Și toate acestea se întâmplă în timp ce peste tot, în presă, în mass media on line este promovată plata mărfurilor cu cardul, pentru a se evita astfel cât mai mult riscul infectării cu Covid-19.

În concluzie, am spune: „La noi, ca la…nebuni!”

(Jurnal)