„La data de 17 martie a.c., ora 23.07, polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în curtea imobilului vecinului său, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, agresându-l fizic si deposedându-l de suma de 700 de lei.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns in locuința unui bărbat de 59 de ani, agresându-l fizic fiindu-i sustrași 700 de lei.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind doi bărbați de sex masculin, respectiv un bărbat de 37 de ani și unul de 55 de ani, ambii din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 21 martie a.c., au fost efectuate două percheziții domiciliare, la locuințele celor două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii, fiind identificate articole de vestimentație pe care aceștia le-ar fi purtat la momentul comiterii infracțiunii.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 21 martie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi, vor fi prezentați instanței de judecată cu propuneri procedurale”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)