Un caz învăluit în mister este cercetat de către polițiștii de la IPJ Giurgiu, care au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că pe un teren agricol arde un autoturism de la o miriște. Acolo, oamenii legii au descoperit o persoană carbonizată.

Accidentul a avut loc în urmă cu două zile, când oamenii legii au fost sesizați cu privire la incendiul de pe terenul agricol ce aparține de orașul Mihăilești.

„S-a constitut echipa operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, ocazie cu care a fost identificată epava unui autoturism arsă în totalitate, iar în interiorul autoturismului, a fost găsit un cadavru”, transmite IPJ Giurgiu, într-un comunicate de presă remis joi, 22 august.

Astfel, în urma investigațiilor, un bărbat de 57 de ani s-a deplasat în n extravilanul satului Popeşti cu intenţia de a curăţa prin incendiere vegetaţia uscată aflată pe o parcelă de teren pe care o deţinea, ulterior după incendiere, acesta a fost surprins de flăcări în interiorul autoturismului.

Acum, fragmentele osoase au fost transportate la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.