Bărbat arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere

0
278

Un tânăr de 23 de ani din comuna Băneasa, județul Giurgiu a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, fiind bănuit că a incendiat saivanul unei persoane.

„La data de 3 august a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției Nr. 7 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați de către o femeie din comuna Băneasa, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au incendiat saivanul.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că saivanul și mai mulți baloți de furaje din curtea unei femei din comuna Băneasa au fost incendiați.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu a fost identificat un tânăr de 23 de ani din localitatea Băneasa, județul Giurgiu, care pe fondul unui conflict verbal cu fratele apelantei, ar fi incendiat saivanul și mai mulți baloți de furaje.

Ca urmare a producerii incidentului, în cauză au fost constatate doar pagube materiale.

La data de 8 august a.c., față de acesta s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar luni, 9 august a.c., Judecătoria Giurgiu a emis pe numele său mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de distrugere” – informează Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu.

(Departamentul presă și relații publice al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu)