Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana efectuează cercetări față de un bărbat, din comuna Comana, județul Giurgiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 5 iunie a.c., ora 08.05, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Comana au fost sesizați prin apel 112 de către un minor, de 13 ani, din localitatea Vlad Țepeș, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său încalcă ordinul de protecție și o agresează fizic pe mama sa.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, în dimineața de 5 iunie a.c., o femeie, de 51 de ani, din localitatea Vlad Țepeș, comuna Comana, județul Giurgiu, în timp ce se afla pe strada Bujorului din aceeași localitate, ar fi fost agresată fizic de către soțul său, un bărbat, de 55 de ani, care i-ar fi provocat acesteia mai multe leziuni, cu un cuțit.

De asemenea, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul în cauză a încălcat ordinul de protecție emis anterior.

Pe baza probatoriului administrat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul de 55 de ani, din localitatea Vlad Țepeș, comuna Comana, județul Giurgiu, a fost reținut, pentru 24 de ore, la data de 5 iunie a.c., pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 6 iunie a.c., instanța de judecată a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, comunică IPJ Giurgiu, într-un comunicat de presă.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)