Baraj Liga a III-a: Avancronica meciului CS Păulești-Victoria Adunații Copăceni

0
1112

Campioana județeană la nivelul întrecerii Ligii a IV-a Giurgiu, formația Victoria Adunații Copăceni (foto) dispută sâmbătă, 18 iunie în deplasare de la orele 18:00, pe terenul din Păulești, meciul tur al barajului de promovare în viitorul sezon al Ligii a III-a. Adversara este campioana județului Prahova, CS Păulești.

Atmosfera din tabăra celor de la Adunații Copăceni este una optimistă, echipa așteptând cu nerăbdare meciul de la Păulești. Despre acest fapt a vorbit antrenorul echipei Victoria Adunații Copăceni, dl. Petrișor Păunescu: „Așteptăm cu multă încredere acest meci, suntem încrezători că vom face o figură frumoasă și dorința noastră este să practicăm un joc frumos, plăcut ochiului. Ne așteaptă un joc greu, cu o echipă bună, cu un lot de jucători experimentați, dar sper ca după acest joc să ne bucurăm cu toții de o victorie și să luăm o opțiune serioasă la promovarea în Liga a III-a”.

Cum Victoria are pentru ce lupta, e de așteptat ca antrenorii, Petrișor Păunescu și Ion Văduva, să folosească cu echipa din Păulești cea mai bună echipă de jucători.

Victoria Adunații Copăceni: Duță-Păun, Ionică, M. Toreţoiu, D. Stanciu-Tudoroiu, Tănase, Ciupitu-I. Marin, Costin, Frunză.

Succes formației Adunații Copăceni, în barajul ce se apropie cu pași repezi!

Meciul CS Păulești-Victoria Adunații Copăceni este programat pentru sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18:00 la Păulești.

Returul se va juca sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17:30. Încă nu s-a stabilit locația unde se joacă meciul, fie pe stadionul Astra din Giurgiu, fie în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov.

(Costel Spînu)