Balcaniada de Sărituri  peste Obstacole va fi organizată în judeţul Giurgiu

0
367

57a4a0f46c9f4Un număr de 30 de sportivi români şi peste 300 veniţi din ţările Balcanice vor fi prezenţi la competiţia ecvestră.  

Balcaniada de Sărituri peste Obstacole, o competiţie importantă şi mult aşteptată de pasionaţii călăriei,  va fi organizată în perioada 1-4 septembrie la Clubul Regatul Cailor, din Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, după aproape 20 de ani de absenţă.

La competiţia de anul acesta vor fi prezenţi peste 300 de sportivi şi delegaţii din ţările Balcanice. Cei mai titraţi cai şi jokey din

Turcia, Grecia, Bulgaria, Moldova, Croaţia, România, Serbia, Macedonia, vor veni în ţara noastră pentru a-ţi disputa titlul de campioni balcanici.

La competiţie vor fi prezenţi şi  echipa de aur din acest concurs, este vorba de jokeul Patrick Petre şi calul ”For Many”. For Manny este printre puţinii cai din România care participă la sărituri peste obstacole mai înalte de un metru şi jumătate, aşa că la Balcaniada din septembrie, cu siguranţă, acest cal va fi vedeta concursului.

După cum ne informează site-ul care anunţă acest eveniment, calul valorează 200 de mii de euro şi este prezent pe podiumul competiţiilor ecvestre de şase ani.

„Ţinând cont că îl am de atâta timp şi am participat la numeroase concursuri, pot spune că ne cunoaştem unul pe celălalt foarte bine. Ştiu ce îi trebuie, ştiu ce îi convine la concursuri şi presupun că şi el simte de ce am nevoie”, spune Patrick Petre, multiplu campion naţional la echitaţie, cel care va face echipă cu For Many. Va fi un spectacol cu totul inedit, pe care-l aşteptăm cu toţii, mai ales cei îndrăgostiţi de acest sport dispărut în mod nedrept dintre disciplinele sportive din România, în ultimele două decenii. Aşa cum precizau şi organizatorii, mai multe detalii despre această competiţie vi le vom oferi la momentul potrivit.                

(Jurnal)