Bacalaureat 2021 a continuat miercuri, 30 iunie 2021, cu proba la alegere, în funcție de profil, aceasta fiind: geografie, anatomie, biologie, chimie anorganică, chimie organică, fizică, informatică, logică, economie, filosofie, psihologie și sociologie.

Inspectoratul Școlar Județean ne-a pus la dispoziție datele centralizate aferente celei de-a treia zile de examen.

La cea de a 3-a probă scrisă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021 (proba la alegere conform profilului și a specializării ) au fost prezenți 1033 de candidați (94,25% din totalul candidaților înscriși): 967 candidați din promoția curentă, respectiv 33 din promoțiile anterioare.

Proba s-a desfășurat astăzi, 30 iunie, în 7 centre. Nu au participat 63 candidați. Nu a fost eliminat din examen niciun candidat.” – ne-a comunicat inspectorul școlar, Georgeta STĂNESCU.

Pentru fraudă sau tentativă de fraudă au fost eliminați 36 de candidați la nivel național. Aceștia nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Ultima probă scrisă din această primă sesiune (limba și literatura maternă) are loc mâine, 1 iulie. Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12:00.

(Jurnal)