Un grup electrogen (sau, mai simplu, un generator de curent electric) își dovedește pe deplin utilitatea în momentele în care penele de curent împiedică activitatea de bază a unui business să se desfășoare la potențial maxim. De asemenea, acest echipament este extrem de util în locațiile neracordate la sistemul de alimentare cu energie electrică, așa cum sunt satele izolate, cabanele din regiunile montane sau cele aflate în zone defavorizate.

Un astfel de aparat, caracterizat prin versatilitate, adică prin capacitatea de a se adapta perfect atât uzului rezidențial, cât și celui industrial, este grupul electrogen ENERGEN. Produs și comercializat de una dintre cele mai apreciate companii de profil din România, și anume ENERGEN, acesta răspunde nevoilor de fiabilitate și sustenabilitate ale românilor, fiind extrem de util pentru cei care administrează spații industriale de mari dimensiuni sau pentru cei care își desfășoară activitatea în instituții publice.

Depășind avantajele pe care le oferă utilizarea grupurilor electrogene clasice, grupurile electrogene comercializate de ENERGEN se remarcă la capitolele sustenabilitate, fiabilitate și costuri competitive.

Avantajele prin care se remarcă grupurile electrogene ENERGEN

Fiecare dintre noi alege alimente, haine sau gadget-uri de la anumiți producători pentru că are încredere în aceștia, în felul cum au fost făcute și în calitatea produselor. La fel se întâmplă și în cazul generatoarelor de curent.

Compania ENERGEN, ale cărei valori sunt profesionalismul și seriozitatea, este una dintre cele mai apreciate pe piața de profil din România. În cele ce urmează, vom vedea prin ce se remarcă generatoarele de curent electric produse de această companie și de ce sunt printre cele mai performante din domeniu:

  • pentru că sunt realizate din piese și materiale furnizate de producători internaționali de renume, rezistența și calitatea acestora fiind indiscutabile;
  • pentru că sunt disponibile la prețuri de producător, fiind foarte competitive pe piața de specialitate;
  • pentru că portofoliul companiei include una dintre cele mai variate game de produse, clienții având posibilitatea să aleagă ce alternator și motor doresc, de la același producător sau de la producători diferiți;
  • pentru că sunt proiectate pentru a fi ultra-rezistente, pentru a face față atât condițiilor specifice mediului interior, cât și celor de la exterior. Cu alte cuvinte, sunt construite să reziste o lungă perioadă de timp – durata de viață a unui generator de la ENERGEN este de până la 15 ani;
  • pentru că sunt dotate cu o carcasă rezistentă, ce are capacitatea de a izola fonic excelent, astfel încât zgomotul produs de aparate în timpul funcționării să nu deranjeze.

ENERGEN – grupuri electrogene de neegalat pe piața din România

Compania ENERGEN (http://www.energen.eu) este apreciată de către clienți datorită produselor comercializate și serviciilor oferite de cea mai înaltă calitate. Consilierea clienților atât înainte, cât și după achiziționarea unui generator este un alt serviciu important, menit să-i ajute pe cumpărători să aleagă și să folosească un produs care să răspundă cât mai bine nevoilor pe care le au.

Tot referitor la servicii, compania le oferă clienților soluții complete, implementând EPS (Energen Paralleling Sistem) pentru grupuri electrogene în paralel. Totodată, asigură servicii de integrare cu orice BMS (Building Management System). În afară de aceste servicii profesionale, firma răspunde și nevoilor utilizatorilor individuali, punându-le la dispoziție informațiile necesare, pe înțelesul lor, pentru alegerea produsului potrivit.

Generatoarele ENERGEN sunt disponibile în variante diferite de putere (de la 10 la 3300 kVA), clienții putând alege motorizarea dorită din cele peste 7 tipuri de motoare existente în ofertă, de la branduri renumite, cum sunt Iveco, Perkins sau Mitsubishi.

Piesele care intră în alcătuirea generatoarelor electrice sunt furnizate de producători europeni renumiți, iar carcasele care le acoperă sunt realizate dintr-un oțel special, cu proprietăți anti-rugină, care nu doar că protejează aparatele de factorii externi, dar au și o capacitate de izolare fonică excelentă. Așadar, alege cu încredere!