Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 15,00, în etapa a 25 -a, din Liga 1, Academica Clinceni și Astra Giurgiu, se vor afla față în față pe arena din Clinceni, într-o partidă care se anunță foarte interesantă, asta și datorită locurilor din clasament, Cinceni (locul 6 cu 35 puncte), și Astra (locul 10 cu 28 puncte).
Meci deosebit de important în economia clasamentului. Echipa gazdă se prezintă după un 0-0, în etapa anterioară, în deplasare cu Sepsi, iar Astra după victoria cu 2-0, la Giurgiu, în fața celor de la Dinamo. O victorie giurgiuveană ar duce pe un loc mai aproape de jumătatea clasamentului. Academica a surprins în acest retur cu o organizare tactică foarte bună, iar rezultatele nu au întârziat.
Chiar dacă, pe hârtie, ilfovenii sunt favoriți, echipa de la Malul Dunării promite să dea totul pentru cele trei puncte.
Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar de trei ori: Academica Clinceni – Astra Giurgiu 1-1, Astra Giurgiu – Academica Clinceni  3-1, Astra Giurgiu –  Academica Clinceni  0-2.

Costel Spînu