Finala fazei județene a Cupei României va avea loc duminică, 5 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Astra, din Complexul „Marin Anastasovici” din Giurgiu și va opune formațiile SCM Dunărea 2020 Giurgiu, câștigătoarea seriei Sud din Liga a 4-a și liderul seriei Sud, din Liga a 5-a, Inter Valea Dragului.

Cum fotbaliștii profesorului Dorian Gîrlea sunt favoriți, este foarte posibil să asistăm la o finală cu multe goluri, având în vedere valoarea și experiența municipalilor.

Profesorul Dorian Gîrlea nu e omul compromisurilor și după calificarea grea de la Tântava nu va accepta, foarte probabil, alte emoții în această rundă. E clar că pentru Dunărea, trofeul e un obiectiv esențial.

Despre cei din Valea Dragului, rămâne de văzut cât vor putea să compenseze, prin ambiție și entuziasm, diferența de valoare.

Cine va prețui șansa de a lupta pentru trofeu, va merge mai departe din această încleștare la faza Națională.

Așadar, totul pentru trofeu!

„Este un obiectiv pentru noi câştigarea Cupei României, ne dorim foarte mult asta şi pentru acest lucru trebuie să ne sacrificăm, să facem tot ceea ce putem ca duminică  să câştigăm meciul. Îmi doresc foarte mult ca echipa să facă un meci foarte bun, cred că suntem obligaţi să facem acest lucru pentru fanii noştri, pentru noi, pentru club, pentru comunitate. Principalul obiectiv este câştigarea campionatului”, a declarat profesorul Mirel Marin, director și manager al clubului giurgiuvean.

Dacă după cele 90 de minute scorul se va menține egal, se vor juca două reprize de prelungiri de 15 minute fiecare. Dacă și în acest caz, scorul va fi tot egal se va trece la lovituri de departajare.

Partida Dunărea Giurgiu – Inter Valea Dragului din finala Cupei României, faza județeană se va disputa duminică, 5 iunie, de la ora 17:30, pe Stadionul „Astra ” din Giurgiu.

(Costel Spînu)