Se anunţă o etapă încinsă cu meciuri tari care atrag multe ambiţii, sâmbătă, 2 octombrie, în cadrul etapei a V-a din Liga 4.

După „şocul” de acasă provocat de jocul modest care a dus la pierderea meciului cu Energia Remuș, Victoria Adunații Copăceni (locul 4 în clasament cu 9 puncte) se deplasează la MV Călugăreni (locul 2 cu 10 puncte ) cu gândul la victorie pentru a nu pierde contactul cu primele trei clasate. Putem spune că acest meci este „capul de afiș” al etapei a V-a din Liga 4.

După ce au preluat conducerea serii Sud, Energia Remuș are un meci foarte ușor acasă cu Voința Slobozia. Un meci ceva mai liniștit pentru liderul seriei în care remușenii își pot „rotunji” golaverajul și așa fiind cel mai bun din cele două serii.

Dunărea Giurgiu – Argeșul Hotarele prezintă interes, în timp ce Giganții Vărăști va da piept în deplasare cu o echipa modestă, Unirea Izvoarele.

Un meci interesant se dispută între Real Drăgăneasca şi FC Bolintin Malu Spart. Oaspeţii doresc victoria, dar avantajul terenului propriu poate fi decisiv pentru băieţii de la Drăgăneasca.

Liderul seriei Nord, Argeșul Mihăilești e pe val şi are prima şansă în meciul cu Maxima Hobaia.

Programul etapei a V-a, Liga 4- Giurgiu

Seria Sud – ora 16,30

M. V. Călugăreni – Victoria Adunații Copăceni

Voința Daia  –  Stă

Real Colibași – Dunărea Oinacu

Gloria Comana –  Viitorul Vedea

Dunărea  Giurgiu – Argeșul Hotarele

Unirea Izvoarele – Giganții Vărăști

Energia Remuș – Voința Slobozia

Seria Nord – ora 11,00

AFC Singureni –  Inter Zorile

Zmeii Ogrezeni – Petrolul Roata

AS Iepurești – Podul Doamnei

Real Drăgăneasca – FC Bolintin Malu Sport

Argeșul  Mihăilești –  Maxima Hobaia

Avântul Florești -Viitorul Tântava

FC Bolintin Deal –  Luceafărul Trestieni

(Spînu Costel)