Avancronica etapei a II-a din faza regională a Cupei României, ACS Atletic United 1906 Ploiești-SCM Dunărea 2020 Giurgiu

0
491

ACS Atletic United1906 Ploiești și SCM  Dunărea 2020 Giurgiu (foto), se întâlnesc sâmbătă, 9 iulie 2022, în etapa a II-a din faza regională a Cupei României. Partida e programată să înceapă de la ora 18:00 pe stadionul Petrolul din Băicoi.

Confruntarea dintre cele doua echipe se anunță una extrem de spectaculoasă, având în vedere că acestea sunt cele mai bune echipe din județele respective.

Două cluburi tinere, două formații cu jucători de vârstă fragedă și foarte talentați alături de veterani cu experiență remarcabilă. Plus doi tehnicieni tineri, față în față.

E prilejul perfect pentru ACS Atletic și Dunărea de a demonstra un fotbal spectaculos. În tabăra celor de la Giurgiu nu sunt accidentați, astfel încât antrenorul Andrei Nemțescu are la dispoziție întregul lot.

Giurgiuvenii nu au nicio presiune, ceea ce poate fi decisiv în economia jocului.

„Mergem cu gândul la victorie și vom face totul pentru a câștiga. Nu va fi ușor. ACS Atletic joacă pe teren propriu. Ne aşteaptă un meci dificil, întâlnim o echipă bună, dar eu cred că printr-o organizare bună şi puterea grupului putem să obţinem un rezultat pozitiv. Cred că este un meci între două echipe de tradiţie, eu cel puţin mă aştept la un fotbal de calitate”, a spus prof. Mirel Marin, director și manager al Dunărea Giurgiu.

ACS Atletic United1906 Ploiești– SCM Dunărea 2020 Giurgiu din faza a II-a regională a Cupei Românieide se dispuută, sâmbătă, 7 iulie de la ora 18:00, pe stadionul „Petrolul” din Băicoi (Prahova).

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae-foto)