Autoturism neînmatriculat, descoperit la P.T.F. Giurgiu

0
161

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean elveţian  care conducea un  autoturism, marca Mercedes, neînmatriculat.

În data de 25.09.2019, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu – I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul elvețian W.V., în vârstă de 68 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes.

La controlul de frontieră, cetăţeanul elveţian a prezentat un certificat de înmatriculare bulgăresc pentru un autoturism marca Mercedes, care avea anul de fabricaţie 2009. În continuare s-a procedat la verificarea seriei de şasiu a autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că nu este una şi aceeaşi  cu cea menţionată în certificatul de înmatriculare prezentat la control, iar plăcuţele de înmatriculare sunt confecţionate artizanal.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.