Autoturism căutat de autoritățile germane, descoperit de polițiștii de frontieră giurgiuveni

0
291

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism în valoare de peste 15.000 de euro, care era căutat de către autoritățile din Germania.

În ziua de 12.05.2021, în jurul orei 08.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean bulgar, în vârstă de 32 de ani, conducând un ansamblu rutier, pe a cărui platformă transporta un autoturism de culoare neagră.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri  au efectuat verificări suplimentare, constatând astfel că acesta se afla în atenția autorităților germane, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Giurgiu.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.