Schimbări importante ale legislației rutiere. Regulile privind utilizarea aparatelor Radar se schimbă substanțial. Una dintre marile modificări vizeză faptul că zonele unde vor fi amplasate aparatele nu vor mai fi anunțate, în mod obligatoriu, cu plăcuțe semnalizatoare.

Schimbări importante ale legislației rutiere. Regulile privind utilizarea aparatelor Radar se schimbă substanțial. Una dintre marile modificări vizeză faptul că zonele unde vor fi amplasate aparatele nu vor mai fi anunțate cu plăcuțe semnalizatoare și că totodată toate autotursimele Poliției vor trebui să poarte obligatoriu însemnele instituției .

Parlamentul, prin votul final al deputaților, a aprobat proiectul de lege care stabilește că radarul de tip pistol va fi utilizat, așa cum se stabilise inițial, doar la o distanță maximă de 10 metri de autovehiculele poliției rutiere, notează Profit.ro.

La reexaminarea legii de către Parlament, din proiect a fost eliminată acum prevederea prin care orice tip de radar ar fi trebuit presemnalizat prin panouri de atenționare.

(Jurnal)