Această atenționare este departe de a fi o glumă.   Asta pentru că tot mai des în ultima vreme giurgiuvenii constată desprinderea unor cabluri  electrice sau de distribuție a semnalelor audio-video din montajul lor, ce ajung să pună în pericol traficul cetățenilor pe trotuare.

La finele săptămânii trecute un astfel de cablu atârna liber, obturând zona pietonală din fața farmaciilor situate vis a vis de Spitalul județean Giurgiu. De multe ori cablurile zac și câte o săptămână fără a fi repuse în dispozitivele lor.

În consecință solicităm cetățenilor ca atunci când constată asemenea situații în care cabluri rupte sau dislocate pun în pericol siguranța cetățenilor să  semnaleze cazurile, firmelor ce gestionează asemenea instalații de distribuție sau să ne semnaleze la redacție locurile în care  ele se află , însoțind sesizarea de fotografii luate cu telefonul mobil.

În același timp firmele proprietare ale unor astfel de cabluri să intervină cu promptitudine pentru c ear putea  genera incidente din cele mai neplăcute.

(Jurnal)