1_108

Așa cum anunța zilele trecute un post central de televiziune, amatorii de șpriț au acum ocazia de a intra în posesia unor vinuri bune la prețuri incredibil de mici. Este nevoie doar de a consulta oferta Fiscului, care a scos recent la vânzare, on line,  peste 24.000 de sticle de vin!

 În ofertă sunt cuprinse, după cum precizau sursele, sute de sortimente, atat din tara, cat si din strainatate, multe dintre ele mult mai ieftine decât în comerț. Prețul lor este mic pentru că sticlele de vin au fost confiscate! Cei interesați pot consulta  site-ul Ministerului pe care vor găsi o listă cu peste 230 de sortimente de vin.  Tot pe acest site  aveți adresa de email și telefonul unde puteți solicita mai multe informații.

Prețurile pornesc  de la 5 lei /sticlă  și pot  ajunge la 175 de lei pentru o sticlă de vin italienesc. Busuioaca de Bohotin de la Monser  de exemplu, care în magazin costă 14 lei, pe site-ul ANAF are un preț de doar  8 lei! O sticlă de vin alb sec de la Terra Romana costă 17 lei la ANAF  în timp ce  în comerț ea costă 33 de lei.

Chardonnay Sole de la Cramele Recaș costă 26 de lei la ANAF , în timp ce în supermarket costă dublu . Credem că   v-am convins însă mai există o condiție. Nu veți putea cumpăra însă doar câteva sticle, pentru că persoanele fizice trebuie să cumpere cel puțin 50 de sticle, dar nu mai mult de 100. Cei interesati trebuie se completeze totodată o declaratie pe proprie răspundere că iau vinul pentru consumul propriu , nu pentru revânzare. Plata se face la Directia Finantelor Publice București, iar sticlele se ridică dintr-un depozit din orașul Pantelimon.

(Jurnal)

1 COMENTARIU