ASTRA – HERMANNSTADT 0-0 Ultimul meci pentru Dan Alexa? Unde ar putea ajunge antrenorul Astrei…

0
146

Astra și Hermannstadt au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din etapa a 12-a. Partida ar putea fi ultima pentru Dan Alexa pe banca giurgiuvenilor.

La finalul meciului, patronul Ioan Niculae a fost extrem de nervos, l-a criticat pe Dan Alexa și a spus că acesta trebuie să-și dea demisia de la Astra.

„Să-i luați interviu lui Alexa. El nu știe să facă echipa! Nu eu! Totul m-a nemulțumit azi”, a declarat, după meci, Ioan Niculae la TV Telekom Sport. Întrebat dacă-l va demite pe Alexa, omul de afaceri a spus: „Cred că ar trebui să renunțe el”.

Sursele GSP.RO aruncă însă „bomba”. Recent, la miezul nopții, „Chirurgul” a primit un apel de la Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. Alexa a fost ademenit să vină la Turnu Măgurele pentru a duce echipa prima ligă, mai ales prin prisma faptului că e considerat un adevărat specialist al promovărilor.  

Turris a rămas fără antrenor după înfrângerea suferită la Pitești, cu FC Argeș, scor 2-3. Erik Lincar n-a mai rezistat în fața implicărilor tot mai dese ale lui Dragnea junior la echipă și a ales să-și dea demisia.  

Locul lui Alexa la Astra ar urma să fie luat de Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo fiind în topul preferințelor lui Ioan Niculae.

Dan Alexa a preluat-o pe Astra la începutul sezonului. După 12 etape, echipa din Giurgiu este pe locul 7, cu 16 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, locul 6.

(Jurnal)