206

Foto: O imagine care spune aproape totul despre cine a condus ostilitățile în teren , dar mai ales despre umilitoarea înfrângere a giurgiuvenilor, la Giurgiu…

120 (1)

Foto: Costel Nicolae 

Eliberarea lui Ioan Nicolae din Penitenciar nu a dat aripi așa cum se credea echipei ntrenate de Șumudică. Ba dimpotrivă…Meciul cu Dinamo ar fi trebuit să fie pentru giurgiuveni un prim test înainte de  meciul cu   învingătoarea dintre FC Copenhaga (Danemarca) și Crusaders Belfast (Irlanda de Nord) în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Rezultaatul obținut cu Dinamo nu face decât să îngrijoreze staff-ul tehnic al echipei finanțate de Nicolae.

233

 

Foto: Costel Nicolae 

Despre meci am putea spune că s-a desfășurat în nota de dominare a dinamoviștilor … După ce echipa din Ștefan cel Mare  a deschis scorul din penalty în minutul 22, prin Gnohere, dovedind că au venit la Giurgiu deciși să facă un meci mare, băieții lui Ioan Andone și-au majorat avantajul  înainte de pauză prin  Vali Lazăr, care a finalizat cu un șut pe lângă Silviu Lung jr.

123 (1)

Foto: Câinii s-au bucurat de fiecare dată alături de galerie, chiar dacă plasa din sârmă  i-a despărțit…     

Imediat după reluarea partidei, a urmat o bară a lui Rotariu  după care Astra a redus din avantaj în minutul 49, tot din penalty. Daniel Niculae a fost faultat în careu de Mevlja, iar Boldrin a înscris .

Hațegan a fluierat  a treia lovitură de la 11 metri, în minutul 68, când Oros l-a faultat în careu pe Palici. A executat acelaași  Gnohere care  l-a mai învins o dată pe Silviu Lung jr. 

265

 Foto: Costel Nicolae

După eliminarea lui Alexandru Stan,  Astra a rămas în 10 oameni. La scurt timp Gnohere a înscris  hattrick-ul  ( min. 76), cu un șut din interiorul careului.

342

 Foto : Costel Nicolae 

Echipele ainiate la startul partidei au fost:

Astra: Lung jr. – Vangjeli, Geraldo, Oros, J. Morais – Al. Ioniță II, Takayuki, Boldrin – D. Florea, Teixeira, De Amorim
Rezerve: Gavrilaș, Fabricio, Lovin, D. Niculae, Al. Stan, Balaure, Boudjemaa
Antrenor: Marius Șumudică

Dinamo: Brănescu – Romera, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip – Anton, Palici, Busuladzici – Rotariu, Gnohere, V. Lazăr
Rezerve: Penedo, Hanca, A. Marc, P. Petre, Dudea, Vl. Olteanu, I. Șerban
Antrenor: Ioan Andone.

După acest rezultat, echipa giurgiuveană trebuie să privească foarte serios următoarele partide și mai ales  pe cea care îi este sortită în Cupa Campionilor, plecând de la premisa că astăzi  nu mai există echipe mici…O realitate pe care recentul Campionat European din Franța ne-a demonstrat-o !

(Kronikar)