Astra Giurgiu – Pandurii 2-0! Giurgiuvenii au câștigat la pas meciul cu jucătorii din Tg Jiu

0
344

imgp9332 Astra a  înfruntat  astă seară  Pandurii, pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, la meci fiind prezent și finanțatorul acestuia , Ioan Nicolae.  Era un moment delicat , deoarece  astralii nu câștigaseră de două etape.  La pauză giurgiuvenii s-au retras după un meci bun, la cabine, în avantaj după golul lui  Teixeira   din minutul 40.  D

imgp9446

Deși au avut o mulțime de ocazii care i-ar fi putut distanța mult mai categoric meciul s-a încheiat  cu 2-0 , Al. Ioniţă II   majorând scorul în minututl 53…

imgp9477

Echipele aliniate la  start: 

Astra: S. Lung – Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Al. Stan – Seto, Teixeira – Al. Ioniță, Budescu, Nicoară – Romario
Rezerve: Gavrilaș, Oros, Boubacar, Lovin, R. Alves, V. Gheorghe, Balaure

Pandurii: Stanca – Antal, Ungurușan, Vasjlievic, Grecu – Sânmărtean, Răuță – Herea, Voiculeț, Pîrcălabu – V. Alexandru
Rezerve: Lazar, Trocan, Hlistei, Trifu, Mrzljak, V. Munteanu, David.

imgp9344

Astra se află pe poziţia a zecea şi deși  poate depăşi FC Voluntari ,  campioana se poate apropia la doar un punct de ilfoveni.

imgp9474

Problemele financiare de la echipa din Târgu-Jiu s-au reflectat şi în ultimele rezultate ale gorjenilor, care vin după două înfrângeri în Liga 1, cu Dinamo (0-4) şi cu Craiova (1-2). Formaţia antrenată de Petre Grigoraş se afla înainte de acest meci  pe locul 8, cu 19 puncte. 

imgp9339

 Fotografii: Costel Nicolae 

Venirea pe stadion a patronului demontează într-un fel toate zvonurile insolvenței echipei Astra și îi bucură atât pe fanii echipei  cât și pe giurgiuveni.

 (Jurnal)