Astra Giurgiu, învinsă pe teren propriu de Metaloglobus, scor 1-2 (0-0)

0
545

Echipa Astra Giurgiu a ratat startul în noua stagiune a Ligii a II-a, pierzând întâlnirea susținută sâmbătă, 31 iulie, pe teren propriu în fața grupării Metaloglobus.

Din păcate, giurgiuvenii s-au înclinat în fața adversarilor lor cu scorul de 1 – 2 (la pauză scorul a fost 0-0).

Un meci slab din punct de vedere tehnic… La final cele trei puncte au fost obţinute de fotbaliștii din Pantilimon, care pornesc astfel cu dreptul în noul sezon.

Gazdele au deschis scorul, în confruntarea de pe stadionul „Marin Anastasovici” în minutul 46, prin D. Gheorghe, profitând de o eroare a portarului Gavrilaș, dar oaspeții nu au cedat şi au întors rezultatul, Enache egalând în minutul 74.

În minutul 84, vizitatorii au obţinut un penalty fructificat de O.Hera.  Jucătorii ilfoveni, au luptat până la capăt şi au părăsit terenul învingători.

Și cum un necaz nu vine singur, Astra Giurgiu a început campionatul cu – 6 puncte în clasament! Campioana din 2016, finalistă în această ediție de Cupa României, riscă retrogradarea în următoarele 90 de zile, dacă nu achită drepturile bănești, fostului antrenor interimar Alexandru Radu.

Au evoluat formațiile:

ASTRA: Moroz – Zamfir, Puțaru, Vasilescu, Riza – Banu – Zaharia, Grecu, Serban, D. Gheorghe – Adeshina. Au mai evoluat: Gavarlița, Dumitrașcu, Stoian, Dragu. Antrenor: Florin Stîngă

METALOGLOBUS: Gavrilaș – Stirbu, Lungu, Caramalău, Sava – Tudoran, Bortoneanu, Coman, Covaliuc – O. Herea, C. Herea

Au mai evoluat: Enache, Plumbuitu, Lazăr, Potecea, Pandele. Antrenor: Nicolae Grigore

(Costel Spînu; Foto: Costel Nicolae)