Astra Giurgiu a câștigat meciul cu FK Zira, cu 3-1, din turul doi al Europa League

0
199

-b--font-color--red--LIVE--font--Europa-League---b--Astra---Zira-3-1ASTRA Giurgiu a câștigat prima manșă din turul doi al  Europa League cu  FK Zira (echipă din Azerbaidjan), scor 3-1. Giurgiuvenii sunt în urma acestei victorii  foarte aproape de calificarea în faza următoare,  returul urmând a  se juca săptămâna viitoare.

Giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 32, după trei ratări uriașe ale lui Belu și Erico și Chipirliu. Ioniță II a marcat primul gol de la marginea careului, după o greșeală a portarului advers.

Două minute mai târziu, azerii au egalat surprinzător cu un șut de la 20 de metri al lui Sadygov și cele două echipe au intrat la cabine la egalitate.

Echipa lui Edi Iordănescu a preluat din nou conducere în minutul 55, când Dandea a reluat cu capul și a marcat. Scorul final a fost stabilit de Le Tallec, care a înscris din apropiere, după o pasă foarte bună trimisă cu capul de Erico.
Au marcat: Ioniță 32, Dandea 55, Le Tallec 74 / Sadygov 34

Fosta campioană a României pornește acest sezon cu un lot complet schimbat și cu un antrenor nou pe bancă în persoana lui Edward Iordănescu.

Echipele de start: 

Astra: Iliev – Belu, Fl. Bejan, Erico, Al. Stan – Mrzlijak, Dandea – Nicoară, Marquinhos, Ioniță II – Chipirliu
Rezerve: Boșneag, Le Tallec, Vâlceaun, Polczak, Pițian, Moise, Balaure.

(Jurnal)