Astă seară, Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de alți mega-miliardari, petrec HALLOWEEN-ul la Castelul Bran!

0
724

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de starul de cinema Angelina Jolie (ce și-ar fi confirmat prezența) și de alți mega-miliardari din lume, vor petrece sărbătoarea de Halloween, în această noapte, la Castelul Bran, alături de vreo 140 de invitați.

Un lucru inedit este că miliardarul Elon Musk a închiriat întreg Castelul pentru această mega petrecere. În acest scop el a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.

Importanta misiune de a se ocupa de catering pentru cei mai bogați oameni ai planetei, îi revine familiei Ducu, de la firma ”La Casa Terra”, specializată în produse românești, mai notează Mediaflux.

O parte a invitaţilor a fost cazată la o locaţie exclusivistă din Poiana Braşov.

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui de viață, miliardarul Matt Danzeisen. O altă invitată specială la petrecerea privată este Julia Sandstrom, DJ din Suedia şi actriţă, care s-a deplasat la Bran, din Capitală, cu un elicopter.

De remarcat că nici măcar organizatorii nu știu cine vor fi personalitățile care le calcă pragul, pentru că sunt trimise doar niște nume de cod ale bogaților care vor fi cazați acolo.

De precizat că faimosul Castel Bran aparţine, din mai 2009, lui Dominic de Habsburg. Atunci, castelul a trecut în proprietatea familiei Habsburg după ce timp de trei ani a fost lăsat în administrarea Ministerului Culturii. Pe lângă arhiduce, castelul aparţine şi surorilor sale, Maria Magdalena Holzhausen şi Elisabeth Sandhofer, Familia de Habsburg administrînd Castelul Bran prin Compania de Administrare a Domeniului Bran, ai cărei acţionari majoritari sunt Dominic de Habsburg şi surorile sale, a precizat avocatul proprietarilor.

După ce Ministerul Culturii a dispus mutarea colecţiilor statului român de la Castelul Bran la Vama Medievală, familia de Habsburg a remobilat castelul cu obiecte din colecţia personală. A fost reamenajat şi parcul, unde au fost plantaţi şi pomi fructiferi, pentru a-i da o înfăţişare cât mai apropiată de cea de dinainte de naţionalizarea din perioada comunistă.

Iată că povestea lui Dracula interpretată în zeci și zeci de versiuni, continuă să atragă tot mai multă lume bună în România.

Se pare că invitații au cerut măsuri speciale de securitate semnând chiar și un contract de confidențialitate cu organizatorii, pentru a nu fi deranjați.

(Jurnal)

Foto: Monitorul de Cluj