Luni, 27 noiembrie, raţiile de hrană ale celor aproximativ 30 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social din Giurgiu vor fi date o singură dată pentru toată săptămâna, nu ca până acum în porţii zilnice.
Motivul acestei schimbări în programul furnizării de hrană a fost explicat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, de către directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu, Viorica Bănescu:
„De luni, 27 noiembrie, vom începe să pregătim sarmalele ce vor fi servite giurgiuvenilor de Ziua Naţională, pe 1 Decembrie. Avem de pregătit aproape 16.000 de sarmale, atât de post, cât şi cu carne, şi angajatele de la Cantină vor fi suprasolicitate. De aceea, vom aduce şi ajutoare, cu speranţa că beneficiarii de hrană vor înţelege situaţia, iar giurgiuvenii se vor bucura de porţiile de sarmale pe care le pregătim”, a mai precizat Viorica Bănescu.
Raţiile vor consta, în marea lor majoritate, din conserve, mezeluri şi alimente ce pot fi gătite ulterior.
(Jurnal)