Asistații Cantinei de Ajutor Social din Giurgiu își primesc, în continuare, hrana

0
347

Deși ne aflăm în plină epidemie de infectare cu noul coronavirus COVID 19, angajații Direcției de Asistență Socială care deservesc Cantina de Ajutor Social din municipiu sunt, în continuare, la datorie. 

Oamenii fără posibilități materiale au nevoie, acum mai mult decât oricând, de hrană. Au nevoie de sprijin. La noi nu este o problemă, furnizăm în continuare hrana pentru cei peste 35 de beneficiari întrucât nu intrăm în contact direct cu cei care vin după hrană. După cum știți, avem un ghișeu special amenajat, care funcționează încă de la înființarea Cantinei, și astfel evităm pe cât posibil contactul direct cu oamenii”, ne spunea, de curând, directorul Direcției de Asistență Socială Giurgiu, Viorica Bănescu. 

În afara beneficiarilor de hrană care vin zilnic la Cantină, Direcția de Asistență Socială Giurgiu furnizează hrana și pentru cele 60 de persoane aflate în carantină, precum și pentru peste 150 de beneficiari aflați în izolare la domiciliu. Pentru aceștia din urmă, hrana este dusă o singură dată, și are cuantumul de 273 de lei pentru o persoană, pentru cele 14 zile. 

(Jurnal)