Toată ţara este în fierbere după anunţul terifiant făcut, cu doar câteva zile în urmă, de reprezentanţii Asociaţiei Protecţiei Consumatorilor (APC): în România se comercializează conserve cu ton contaminat radioactiv. Şi, în timp ce în alte părţi organele de control deja au început să îşi facă treaba, la Giurgiu se merge pe acelaşi sistem cu care ne-am obişnuit: OPC-ul controlează…când îşi aminteşte. 

Contactaţi telefonic, pentru detalii cu privire la acest aspect, cei de la Protecţia Consumatorului (Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Giurgiu) au dat un răspuns halucinant: 

„Am avut ceva controale pe conserve de peşte, în perioada sărbătorilor pascale. Am prelevat probe care au ieşit conforme. Cât despre conserve cu ton de care spuneţi dumneavoastră, am auzit (???) şi noi de la APC-ul acela, dar nu ştim dacă la Giurgiu există aşa ceva”. 

Să te cruceşti, nu alta! Ca şi pe dumneavoastră, şi pe noi ultima frază ne-a lăsat fără cuvinte. Şi se mai spune, ca într-o veche reclamă, să „dormim” liniştiţi, că „cineva” (OPC-ul, în cazul de faţă) veghează pentru noi?

(CityZen)

1 COMENTARIU

  1. Voi nu ati auzit de Directia Sanitar Veterinara, de Siguranta alimentelor ???
    Sau de aia stapanii vostri nu au curajul sa se ia ! Chiar ne faceti sa radem, dar e de plans. Voi nu informati, ci va bateti joc de profesia asta.
    O publicatie de 2 bani (vechi), cu CityZeni pe masura !