AS Singureni, o nouă victorie  în deplasare 

0
712
    
Întrecerile actualei ediţii de campionat a Ligii a IV-a au continuat în wekend-ul trecut cu meciurile programate în cadrul rundei cu numărul șase Seria Sud și a șaptea Seria Nord a sezonului. Aflată pe prima poziţie în ierarhia competiţiei, Serie Nord, echipa AS Singureni  s-a deplasat la Zorile, pentru a întâlni, pe Inter  din localitate. Descinderea în fieful celor de la Zorile,a reprezentat o cruntă umilință pentru gazde, ce au încasat un scor de neprezentare. Sub privirea primarului Marian Pătuleanu și a fostului internațional dinamovist Dănuț Lupu, fotbaliști din Singereni, au dat un recital fotbalistic mult peste Liga a 4 a. În derby-ul seriei, Unirea Vînători, s-a impus pe teren propiu în fața ocupantei locului secund FC Bolintin Malu Spart, cu scorul de 2-1, fotbliștii din Mîrșa au uitat să se prezinte la jocul de la Joița. Din păcate efortul celor din Joița, pentru pregătirea terenului de joc a fost în zadar.
 În Seria Sud, a fost o etapă în care s-au înregistrat cîteva rezultate-surpriză, echipe mai bine cotate decăt adversarele lor nereușind să confirme statutul de favorite la câștigarea punctelor puse în joc. Dunarea Oinacu, a reusit surpriza etapei câștigănd pe teren propiu în fața celor de la Unirea Izvoarele, cu scorul de 5-2, tot o surpriză s-a inregistrat și la Călugareni unde gazdele MV au învins pe Spicul Izvorucu 5-1.
Liderul Seriei Sud,Dunarea Giurgiu a jucat pe terenul din Port, derby-ul seriei cu umbra sa Energia Remuș, de care a dispus cu scorul de 5-1. Astfel echipa pregătităde prof Dorian Gîrlea, are șase puncte avans de remușeni, care au un joc mai puțin.  Jucătorii echipei Valea Dragului au inventat jocul de fotbal cu doar o repiză. La meciul de pe teren propiu cu Giganţii Vărești gazdele nu au mai intrat pe teren în repiza a doua. Gurile rele spun că cei din VL Dragului s-au luat la certă între ei.
Pro Giurgiu a reușit scorul rundei pe terenul echipei Viitorul Vedea scor,6-1.
REZULTATELE ETAPEI
SERIA  NORD
ZORILE  – SINGURENI       0-3
JOIȚA      – MÎRȘA            3-0
TÎNTAVA –  TRISTIENI       3-2
VÎNĂTORI -MALU SPART     2-1
MIHĂILEȘTI-FLOREȘTI       3-0
IEPUREȘTI   – R0ATA          2-0
BOLINTIN DEAL -COSOBA   2-0
OGREZENI   – A STAT
În clasament conduce AS Singureni cu 19 puncte,urmată de Malu Spart cu16 p ambele echipe cu cîte șapte jocuri,pe locul trei se află Vînîtori cu 15p din șase jocuri.
SERIA SUD
CĂLUGĂRENI      –    IZVORU                       5-1
OINACU                 –    IZVOARELE              5-2
MIHAI BRAVU      –     ADUNATII COPĂCENI   2-3
COLIBAȘI              –    SLOBOZIA                3-1
VEDEA                   –     PRO GIURGIU          1-6
DUNĂREA GIURGIU – REMUȘ                       5-1
VL DRAGULUI      – VĂRĂȘTI                        3-0
FRĂTEȘTI      A STAT
În clasament conduce Dunărea Giurgiu cu18 puncte din șase jocuri, urmată de Vărăști cu 15 p, din cinci jocuri, ultimul loc pe podium este ocupat de Adunații Copăceni cu 12 puncte din cinci jocuri