Argeșul Mihăilești a pierdut la „masa verde” ultimul meci de baraj

0
174
Campioana județului Giurgiu la fotbal, Argeșul Mihăilești, nu și-a mai dorit să joace și al doilea meci (ultimul) de  baraj, pentru promovarea în Liga 3, după ce pe primul l-a pierdut cu 8-1 cu Steaua. Bărăganul Ciulnița câștigă, astfel, cu 3-0 la ”masa verde”, deși și-ar fi dorit să dispute această partidă. 
În ultima perioadă s-a vorbit despre fotbalul din județul Giurgiu, ca fiind de un nivel mult mai scăzut decât în judeţele limitrofe, iar acest lucru s-a putut observa şi la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde campioanele din judeţul nostru au avut şanse mici de izbândă.
Despre jucătorii de la unele echipe din judeţul Giurgiu (în special jucătorii respinși de echipele din județele limitrofe), se poate spune că doar seamănă a fotbalişti: au ghete colorate, treninguri şi tricouri ce aparțin unor echipe de fotbal, freze de fotbaliști, tatuați din cap și până-n picioare, chiar şi gesturi la încălzire care seamănă cu ale fotbaliştilor de top, ba mai mult, unii chiar se cred fotbalişti şi intră pe teren preocupaţi mai mult de arbitri decât de a juca fotbal.
Cât vor exista primari care nu fac curățenie la echipele pe care le finanțează, și acceptă „stranierii” din alte județe, fotbalul din județul Giurgiu va fi în continuare slab.
În plus, finanțatorii ar trebui să oblige  echipele pe care le ajută financiar de L4 și L5 să folosească 8 jucători din localitate. Sunt banii comunităților, iar 90% dintre echipe sunt susținute de consilii locale sau primării, astfel că finanțarea trebuie să se întoarcă în comunitate.
(C.S.)