Având în vedere prelungirea stării de alertă pe tot teritoriul României,cât și înăsprirea măsurilor preventive dispuse de autoritățile competente de la nivel național (Guvernul României) pentru combaterea epidemiei de Coronavirus, Primăria comunei Daia va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19)

Astfel, începând cu data de 15.10.2020 și până pe data de 14.11.2020, cu posibilitatea prelungirii, se interzice accesul persoanelor în sediul primăriei, activitatea cu publicul realizându-se la ghișeul instituției iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

În acest sens, vă recomandăm transmiterea solicitărilor dumneavoastră privind diversele operațiuni, pe adresa de e-mail contact@primaria-daia.ro, pe fax la numărul 0246 244 085 sau prin poștă la adresa Șoseaua București, nr.180, localitatea Daia, comuna Daia, județul Giurgiu, Cod poștal 087070.

Convinși de faptul că fiecare dintre noi, angajat al primăriei sau cetățean al comunei, ar putea fi expus contaminării cu acest virus, în ciuda tuturor măsurilor de precauție impuse în această situație, considerăm că cel mai important este să ne gândim la sănătatea fiecăruia.

De aceea, conducerea primăriei susține inițiativa de a reduce riscul infestării în cazul oricărui cetățean.Măsura luată reprezintă o dovadă a respectului pe care trebuie să îl manifestăm înainte de toate față de noi înșine.

Primarul comunei Daia transmite cetățenilor să respecte cu strictețe toate normele impuse în acest moment și le dorește tuturor multa sănătate