Aniversare inedită pentru candidatul PNL la Primăria Municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu

0
809

Pilotul comandant Adrian Anghelescu a fost dimineaţă apaludat de către călătorii care au aterizat în siguranţă la Roma. Principalul motiv a fost însă împlinirea vârstei de 53 de ani, pe care Adrian a sărbătorit-o chiar ieri.
Neobosit, cum îl ştim, acesta nu a stat să se odihnească prea mult, urmând ca tot astăzi să preia alţi călători ai aerului pe care să-i aducă în România, pe aeroportul Otopeni.
“Mi-ar plăcea ca o destinaţie de vacanţă să devină şi Giurgiu. De aceea îi felicit pe cei care construiesc hoteluri noi. Eu mă voi ocupa să fac Giurgiul cât mai atractiv, mai civilizat, mai interesant pentru turiştii români sau străini, îmbogăţindu-i zestrea edilitară, de parcuri, trama stradală şi arhitectura urbană. Vreau ca Giurgiu să fie curat, frumos, sigur şi să avem servicii civilizate pe care le oferim atât locuitorilor municipiului nostru, cât şi vizitatorilor. Am stabilit deja două trasee urbane turistice pietonale, pe care oamenii vor putea vedea simboluri ale rezistenţei, credinţei şi priceperii giurgiuvenilor de-a lungul timpului.
Vom reda oraşului nu doar demnitatea şi strălucirea de altădată, dar vreau să-i facem pe giurgiuveni mândri de istoria comunităţii lor, de oameni dârji, luptători , aici în marginea noastră de ţară!”, ne-a transmis de la Roma giurgiuveanul pe care mâine îl veţi vedea din nou în mijlocul dumneavoastră.