Astăzi, 19 iulie, primarul Adrian Anghelescu și administratorul public Ionel Muscalu au făcut o vizită pentru a o felicita și a-i acorda o diplomă de Cetățean Centenar al municipiului Giurgiu, Carolinei SAS.

Cu acestă ocazie specială, Carolina Sas, care a împlinit astăzi o venerabilă vârstă, a fost înconjurată de familie, vecini și prieteni, care au felicitat-o cu ocazia împlinirii onorabilei vârste de 100 de ani.

Un exemplu pentru toți tinerii, doamna Carolina Sas reprezintă pentru giurgiuveni un capitol de istorie vie și deși pare greu de crezut pentru că duce pe umeri greutatea unui secol de viață, doamna Sas povestește cu ușurință întâmplări petrecute cu foarte mulți ani în urmă” – scrie Primăria municipiului Giurgiu.

Născută la data de 19 iulie 1921, într-o localitate din județul Alba, aceasta s-a stabilit ulterior, mai exact în anul 1940, în Giurgiu, unde și-a întemeiat o familie.

De 50 de ani este văduvă și din nefericire pentru dumneaei, cei doi copii ai săi au decedat, aceasta fiind îngrijită la acest moment de către o nepoată.

Îi urăm și noi Carolinei Sas: „La mulți ani cu sănătate, senini și frumoși”!

(Jurnal)