Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Amplă acțiune rutieră a polițiștilor giurgiuveni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente

Amplă acțiune rutieră a polițiștilor giurgiuveni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente

0
Amplă acțiune rutieră a polițiștilor giurgiuveni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente

„La data de 5 aprilie a.c., în intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii rutieri giurgiuveni au desfășurat o acțiune de amploare în municipiul Giurgiu, privind asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.760 de lei, iar ca măsuri complementare a fost reținut 1 permis de conducere, retrase 4 certificate de înmatriculare și 1 set de placuțe de înmatriculare, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, a unor norme de conviețuire socială, și a prevederilor privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 153 de persoane, au verificat 122 de autovehicule și 113 de testări cu aparatul Drager și DrugTest.”, transmite IPJ Giurgiu într-un comunicat de presă.

Acțiunile continuă pe linie rutieră și în zilele următoare pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic despre importanța respectării normelor rutiere!

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °