AMICAL: Venus Independența-Dunărea 2020 Giurgiu 2-2 (2-2)

0
137

Fotbalul județean este aproape de a-și relua activitatea după trei luni de pauză, iar vicecampioana județului, Dunărea Giurgiu se pregătește pentru jocurile oficiale.

După testul contra celor de la Gloria Băneasa din Liga a 3-a, pentru Dunărea Giurgiu a urmat sâmbătă, 13 august 2022, amicalul din deplasare, cu Venus Independența. Formația pregătită de Andrei Nemțescu a încheiat la egalitate 2-2, cu campioana județului Călărași. Pentru giurgiuveni au marcat Vlad Calea, în minutul 12 și Alexandru Popescu, în minutul 39. Meciul a avut un ritm bun pe o vreme călduroasă, marcându-se patru goluri, ambele echipe fiind pe rând, în avantaj. Cu o serie de tineri ambițioși și dornici de afirmare, giurgiuvenii au lăsat o impresie frumoasă pe terenul din Venus.

 „Mă bucur foarte mult că am avut un meci de pregătire pentru că, în acest fel, am putut să vedem unde ne aflăm, cu trei săptămîni înainte de primul joc oficial. Am avut ocazia să punctăm anumite detalii în ceea ce ne privește. Suntem în plin proces de pregătire, a fost un amical OK, ne mulțumim cu faptul că ne-am făcut antrenamentul de sfârșit de săptămână”, a declarat prof. Marin Mirel, director și manager al Dunărea 2020 Giurgiu.

(Costel Spînu)