Cu trei săptămâni înainte de începerea returului de campionat, Dunărea Giurgiu a jucat duminică un nou meci de pregătire pe stadionul din Port, împotriva unei echipe tot de liga 4, Real Drăgăneasca, echipa care evoluează în Seria Nord din prima Ligă giurgiuveană. Scorul a fost de 3-2(1-0), pentru echipa giurgiuveană.

Pe o vreme ceva mai bună decât la începutul săptămânii, jocul a fost echilibrat, cu faze de fotbal autentic la ambele porți. Spre surprinderea celor prezenți în tribunele stadionului din Port, oaspeții au pus probleme celor de la Dunărea, reușind să înscrie două goluri prin C. Gheorghe min.70 și D. Radu min. 79. Pentru gazde au marcat: A. Popescu min. 45 și Blaga în minutele 60 și 74.

Următorul meci pentru echipa-fanion a municipiului Giurgiu va avea loc sâmbătă, 26 februarie, ora 11:00, pe terenul din Port, în compania echipei Victoria Adunații Copăceni, joc restant din etapa a 13-a, a Ligii a 4-a, Seria Sud. Meciul era programat pe data de 26 noiembrie 2021, dar a fost amânat de A.J.F. Giurgiu de două ori, la cererea celor din Adunații Copăceni care au avut cinci fotbaliști diagnosticați cu enterocolită.

DUNĂREA: Stanciu – Lazăr, F. Dumitru, Ghiță, Clinchevici – Asan – Bălțat, Tănase, A. Popescu, Blaga – Peiu.
Antrenor: Dorian GÎRLEA
REAL DRĂGANEASCA:  Mihai – Olteanu, Dan, Dumitru, Postelnicu – L. Zamfir, D. Radu, Iulișca – Nidelea, Dumitrescu, Barbu.
Antrenor: Georgel ZAMFIR
Au mai evoluat: Preda, Pavel, M. Zamfir, C. Gheorghe
(Costel Spînu
Costel Nicolae – foto)