Amatorii de păcănele, cazinouri și pariuri sportive vor trebui să mai aștepte…

0
171

Casele de pariuri, cazinourile, agențiile  prevăzute cu „păcănele” și cele ale Loteriei Române rămân deocamdată  închise și în perioada Stării de alertă. 

Decizia afectează, susțin specialiștii, peste 30.000 de sucursale. Totul continuă să se desfășoară în regim online. Situația s-ar putea schimba însă peste două săptămâni sau chiar peste o lună.

Chiar dacă Guvernul a luat unele măsuri de redresare după două luni de ”lockdown” (închis/închidere – engl.), oficialii caselor de pariuri de la noi au primit o veste proastă de la Executiv!

 Agențiile terestre rămân închise pentru cel puțin încă două săptămâni. Atunci se vor lua noi măsuri, iar bookmakerii speră să primească undă verde pentru repornirea afacerilor.

 „Urmare a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise”, este specificat într-un comunicat emis Libertatea de către oficialii Loteriei Române.

(Jurnal)