Amănunte incredibile despre motociclistul lovit de mașina Poliției, în Brașov. Cine este acesta

0
194

Motociclistul lovit de mașina Poliției la Fundata e tot polițist. Tânărul, care a fost urmărit aproape 10 kilometri, lucrează ca ajutor al șefului de post din Găiseni, localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Agentul Tiberiuș-Ștefan Marin este internat acum la Spitalul Județean din Brașov și rămâne de văzut dacă va depune plângere împotriva colegilor săi din Poliție.

Un motociclist a fost lovit duminică, în zona Fundata, județul Brașov, chiar de mașina de Poliție care era pe urmele sale. O înregistrare video îl arată pe motociclistul rănit, întins pe şosea lângă maşina de Poliţie, cerând ajutor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Brașov, motociclistul nu a oprit la semnalele agenților din trafic care se aflau în misiune de patrulare.

Astfel, l-au urmărit aproximativ 10 kilometri pe motociclist. În localitatea Fundata, motociclistul a frânat brusc, înaintea unei curbe extrem de periculoase la stânga, iar echipajul de poliție nu a putut evita acroșarea lui, informează Digi 24.

Poliția Rutieră a deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean din Brașov.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, a fost vorba despre doi motocicliști care nu au oprit la semnalele polițiștilor, însă doar unul dintre ei a fost rănit.

(Jurnal)