Am pășit cu stângul în Europa League! Aseară, Astra Giurgiu a fost învinsă la București de Austria Viena cu 3-2!

0
85

646x404 Am pășit cu stângul în prima etapă a Grupei E din Europa League la fotbal. Astra Giurgiu a fost învinsă de Austria Viena cu scorul de 3-2 (2-1), joi seara, pe Arena Națională din București,. Cu doar 1.000 de spectatori în tribunele stadionului Național Arena , Astra Giurgiu  n-a făcut altceva tot meciul decât să fugă după egalare , mai ales în ultima parte a  partidei.

Denis Alibec (18) și Cristian Săpunaru (74) au marcat pentru echipa lui Marius Șumudică, în timp ce pentru oaspeți au punctat Raphael Holzhauser (16 — penalty), Kevin Friesenbichler (33) și Alexander Grunwald (58).

Oaspeții au început mai decis și au avut o primă ocazie de gol în minutul 5, când centrarea lui Salamon nu l-a găsit pe Friesenbichler în careu. Austria Viena a deschis scorul în min. 15, după o gafă a portarului Lung jr, care l-a faultat în careu pe Friesenbichler, iar Raphael Holzhauser a deschis scorul din penalty (16). Astra a egalat două minute mai târziu, prin Denis Alibec (18), care a reluat în plasă mingea centrată de Constantin Budescu, din lovitură liberă.

 

(Jurnal)