646x404

 

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, miercuri, 7 iunie, că liberalii au făcut sesizări la Ministerul Afacerilor Interne și la Cabinetul Primului Ministru cu privire la implicarea unor persoane cu funcții în administrația centrală în campania electorală.

Sunt foarte multe situații din județe ca Olt, Giurgiu și multe altele. (…) Este nefiresc să ai cu o lună înainte de campanie mii de vize de flotant în localități unde (…) nu se mai mutase picior de om de nu știu câtă vreme. E important ca cei care gestionează MAI, Evidența Populației, să facă un control riguros. Nu spun altceva decât că e anormal să se implice cei care au funcții în administrația centrală în campania electorală. Exemple sunt cu zecile: inspectori școlari care sunt membri PSD care se implică în campanie, prefecți care au fost implicați în campanie electorală. Am sesizat aceste cazuri către Cabinetul Primului Ministru”, a declarat Gorghiu, la finalul ședinței Biroului Politic Național al PNL.

 O declarație  care denotă extrem de multă  ipocrizie sau poate că lidera liberalilor habar nu are ce se petrece la Giurgiu . Vă spunem noi d-na Gorghiu  că,  în PNL Giurgiu (și putem aduce în acest sens exemple concrete), au fost profesori, cadre M.A.I  ( active în sistem), angajați din deconcentrate care s-au implicat ”plenar” în  această Campanie electorală premergăttoare alegerilor din 5 iunie.  Ce trebuie menționat este faptul că implicarea lor a oscilat în funcție de interesul fiecăruia și calitatea pe care o aveau față de candidați: colegi de partid, nași, fini, rude, prieteni sau  simpli aspiranți la  diferite funcții!

 Încercarea doamnei Gorghiu de a le găsi scuze colegilor săi din teritoriu , este ridicolă în contextul în care la Giurgiu singura culpă pentru înfrângerea PNL-ului o constituie tocmai lipsa liberalilor  adevărați din această competiție.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU