Marți, 3 martie, consilierii locali municipali urmează să se întrunească în ședință ordinară, având, pe ordinea de zi, un număr de 44 de proiecte de hotărâre.

Acestea vizează scoaterea din evidența contabilă a Primăriei a unor obiective de investiții, delegarea organizării Zilelor Municipiului Giurgiu către Centrul Cultural Local „Ion Vinea”, modificarea unor regulamente de organizare și funcționare, încheierea unor acorduri de parteneriat între Municipiul Giurgiu și diverse instituții, în vederea derulării de proiecte comune, acordarea de sprijine financiare (15.500 lei unor persoane fizice și alte două sprijine financiare pentru Parohia „Sf. Martiri Brâncoveni” și Mănăstirea „Sf. Gheorghe”), vânzarea locuințelor pentru tineri, construite prin ANL, către titularii contractelor de închiriere, predarea unor amplasamente, stabilirea duratei unor contracte de închiriere pentru terenurile rămase în proprietatea statului și aflate în administrarea Consiliului Local Giurgiu, precum și aprobarea unor documente ce au în centrul atenției terenuri, clădiri, proiecte cu fonduri europene.

Nu în ultimul rând, aleșii locali vor lua în discuție mai multe bugete de venituri și cheltuieli, în special ale Societăților aflate în subordinea Consiliului local, dar și viitorul președinte de ședință, pentru perioada martie – mai 2020.

(Jurnal)