Polițiștii cercetează un bărbat de 35 ani, după ce a fost depistat conducând pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică,  9 septembrie a.c., în jurul orei 04.45, polițiștii au depistat în trafic, pe strada  Ghizdarului din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că  autoturismul bărbatului este radiat  temporar din circulație de autoritățile bulgare din data de 24.07.2018.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșiri infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.