Ajută la plantarea primei păduri comunitare pe malul canalului Cama. Înscrie-te în campanie!

0
240

Cetățenii giurgiuveni sunt invitați să participe la plantarea primei păduri comunitare din România! Acțiunea face parte din campania „𝗙𝗮̆ 𝗰𝗮𝗱𝗼𝘂 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗮𝗰” organizată de Asociația MaiMultVerde în parteneriat cu Telekom România.

„Vino sâmbătă, 26 noiembrie, să plantezi un mix de minim 5.000 de puieți de diverse specii pe o suprafață de 1 hectar la Giurgiu, pe malul Canalului Cama.

Avem nevoie de voluntari implicați și hotărâți care să ne ajute la plantare.

Completează formularul de înscriere până la data de 21 noiembrie și ne vom bucura împreună de o zi în mijlocul naturii și de o pădure de oameni buni și întreprinzători”, este mesajul publicat de unul dintre organizatorii campaniei, Primăria municipiului Giurgiu.

Formularul îl poți găsi în următorul link: https://bit.ly/3hgpsm7

Ia cu tine copiii și cățeii și vino să petrecem o zi de neuitat în aer liber! Noi ne ocupăm de unelte, transport, muzică și mese, pentru ca tu să nu ai nici o altă grijă în afara plantării copacilor! Pe lângă plantare, organizatorii îți vor rezerva și alte surprize.”

Nu uita, ca să ne vedem la plantare pe 26 noiembrie, completează formularul de înscriere până luni, 21 noiembrie, iar noi îți vom trimite toate detaliile.

Ia cu tine un prieten sau doi ca să fie mai amuzant, dar roagă-i și pe ei să completeze formularul: https://bit.ly/3hgpsm7

(Jurnal)