Aflăm de pe Facebook: Cine mai candidează, la Giurgiu

0
306

Când a inițiat site-ul de socializare Facebook, Mark Zuckerberg nu ar fi visat că, cel puțin în România, acesta va deveni cea mai simplă și ieftină modalitate de a-ți face campanie electorală. Pe Facebook poți posta orice, chiar și un anunț cu privire la candidatura ta…

O scurtă privire aruncată pe mai multe conturi dezvăluie nume noi în lupta pentru un loc de consilier local sau chiar pentru Primărie (fie că este ea a municipiului, fie a vreunei comune).

Astfel, Ilie Klement, fost consilier local PSD, a anunțat că intră în lupta pentru un loc în consiliu, din postura de independent.

Tot pe facebook și-a anunțat candidatura pentru un post de consilier județean, de această dată din partea formațiunii politice a lui Victor Ponta (Pro România), și fostul deputat PP-DD, Liliana Ciobanu.

Și tot de pe site-ul de socializare mai aflăm că soția lui Florian Nicolae (fost candidat pentru funcția de Primar, în 2012 – independent și 2016 – PNL), Vera Nicolae, tinde și ea către postul de Primar, de această dată în comuna Stănești, din partea Pro România.

Campanie electorală pe facebook și pentru candidatul liberal la primăria din Florești Stoenești, Constantin Dumitru.

Dar cea mai recentă „surpriză” este anunțul „independentului” Constantin Buduru, ce visează la un post de consilier local.