ADPP SA – Giurgiu  se pregăteşte de… şcoală! Cum se pot implica cetăţenii în activitatea societăţii…

0
129

Mai puţin de o săptămână ne desparte de începutul unui nou an şcolar, iar pregătirile sunt în toi. Nici angajaţii SC ADPP SA nu fac rabat de la febra pregătirilor, în aceste zile lucrându-se intens, după cum ne spunea directorul societăţii, Sorin Ruse.

„În afara lucrărilor de întreţinere şi reparaţii, intervenţii curente şi activităţi pe care le derulăm zilnic, în aceste zile ne-am mai focalizat atenţia asupra unui aspect: remediem, acolo unde este nevoie, căile de acces către şcoli şi grădiniţe, astfel încât prima zi de şcoală să nu se transforme într-un coşmar pentru copii sau părinţi”, ne  preciza Sorin Ruse.

De altfel, cele mai importante lucrări de reabilitare a drumului sunt în zona grădiniţei „Dumbrava Minunată” unde, din cauza unor lucrări efectuate în zonă, aleea de acces a avut de suferit.  Totodată, mai preciza directorul ADPP SA, în această perioadă se efectuează lucrări de reparaţii pe aproape toate străzile din oraş. De altfel, un avantaj al derulării rapide a lucrărilor îl constituie, mai spunea Sorin Ruse, postările giurgiuvenilor pe platforma SMART CITY, acolo unde, săptămânal, le sunt aduse la cunoştinţă două sau trei probleme apărute în oraş, probleme ce pot fi rezolvate de angajaţii ADPP SA.

(Jurnal)