Adonis Puiu, noul director al Clubului Sportiv Școlar Giurgiu

0
199

Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu a publicat joi, 31 martie 2022, lista completă a rezultatelor înregistrate de candidații care au susținut examen pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct la școlile din județul Giurgiu. Printre candidații declarați admiși se numără și Adonis Puiu, care a participat la acest concurs pentru ocuparea funcției de director al Clubului Sportiv Școlar Giurgiu.

Profesorul Adonis Puiu este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, are vârsta de 51 de ani şi a mai deţinut această funcţie, dar şi cea de director al SCM Dunărea. Puiu Adonis se numără printre profesorii de educaţie fizică şi sport foarte iubiți de elevii săi. Acesta a moştenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl său, fost jucător şi antrenor.

La Clubul Sportiv Școlar Giurgiu sunt înscriși sportivi din secțiile de fotbal, baschet şi atletism.

Misiunea pe care o are fostul sportiv de performanță este una extrem de grea, având în vedere faptul că activitatea clubului a suferit din cauza pandemiei.

Mult succes noului director în noua funcție de conducere, dar și în misiunea de a aduce clubul SCM Dunărea la un nivel ridicat de profesionalism.

(Ana Magheru)