UPDATE, ORĂ 20,18:

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă în apartamentul situat la etajul al treilea. În interior nu se aflau persoane, ușa fiind deschisă. Deoarece pe scară era foarte mult fum, iar temperatura ridicată din cauza flăcărilor, au fost evacuate toate apartamentele (trei minori cu vârste cuprinse între 3-7 ani și 9 adulți) de la etajele 3 și 4. Locatarii etajelor 1 și 2 s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor.

Echipajele de ambulanță au preluat doi copii în vârstă de 3 și 6 ani, un adolescent de 16 ani și un bărbat în vârstă de 86 de ani, intoxixați cu monoxid de carbon. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportați de SAJ la UPU Giurgiu.

Un incendiu a izbucnit la un apartament, situat la etajul al patrulea al unui bloc de pe șoseaua Alexandriei din municipiul Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare.
Revenim cu amănunte.