ACUM! Accident pe DN5B!

0
319

În această dimineață, la ora 9,00, polițiștii giurgiuveni au fost anunțați de producerea unui accident pe DN5B, în zona localității Vlașin. 

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, a fost vorba despre un accident produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați.

Unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 71 de ani, din București, în timp ce se deplasa pe sensul de mers dinspre Ghimpați către Giurgiu, a efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din Târgoviște, care circula regulamentar, pe sensul Giurgiu – Ghimpați. Din accident a rezultat rănirea șoferului de 71 de ani, care a și fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, pentru investigații medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, în ambele cazuri. Circulația se desfășoară normal pe DN5B”, a mai precizat Emanuela Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu. 

(Jurnal)