În cele ce urmează vom vorbi despre o premieră la nivelul municipiului Giurgiu. Este vorba despre activitățile pe care cluburile de la Palatul Copiilor din localitate le lansează pe perioada vacanței de vară. 

Potrivit celor declarate de directorul instituției, Veronica Fișcu, sunt în desfășurare și vor continua să se organizeze o serie de activități de karaoke, jocuri teatrale, artă populară, matematică, știință, concursuri de cultură generală pe întreaga periodă a lunii iulie.

„Este o premieră și pentru noi și sincer nu ne așteptam ca numărul celor care doresc să participe să fie atât de mare”, ne declara bucuroasă, Veronica Fișcu.

Trebuie precizat că aceste activități sunt GRATUITE, participarea la programul activităților „Clubului de vacanță” făcându-se pe bază de înscriere la numărul de telefon: 0246211359. 

Întregul program de vacanță, îl puteți regăsi accesând pagina de Facebook, Palatul Copiilor Giurgiu.

Tot Veronica Fișcu speră să poată organiza în această perioadă, în parteneriat cu Romsilva, și o drumeție la Comana.

Până atunci, miercuri, 29 iunie, începând cu ora 17:00, toți giurgiuvenii sunt așteptați pe faleza Dunării pentru a urmări un program de flash-mob-uri pregătit de elevii înscriși la cluburile de la Palatul Copiilor, pentru a sărbători Ziua Dunării.

Le dorim mult succes tuturor celor angrenați în acest program inedit pentru giurgiuveni, mai ales că acolo unde este pasiune și implicare, lucrurile nu au cum să nu meargă bine.

Și nu uitați! Doar până la 30 iunie vă mai puteți înscrie la cursurile din cadrul Palatului Copiilor Giurgiu, în cazul în care nu ați mai frecventat aceste cursuri până în prezent.

(Ana Magheru)